Kladské pomezí

Pohádkové luštění na zámku Adršpach

Děkujeme za hodnocení!
Adršpach

Neutuchající zápas dobra a zla je základním prvkem každého pohádkového příběhu. Ne jinak je tomu v české klasice Třetí princ, která byla svým dějem vpravena do samotného srdce Adršpašsko-teplických skal.


Tři princové, tři psy, tři koně, ale jen dvě princezny – a zápletka je na světě. Příběh končí jako každá pohádka dobrým koncem, ale napětí a tajemství v samotném ději diváka osloví a přímo na něj sálá. Ač je mnohými tento příběh pro svůj ojedinělý temný nádech zatracován, jinými právě proto milován. Na zámku Adršpach máte nyní jedinečnou možnost vstoupit do příběhu pohádky Třetí princ a vyzkoušet si na vlastní kůži splnit mnoho zapeklitých úkolů, logických hádanek, magnetických i číselných zámků a nalézt uloupené královské klenoty.

Právě úniková hra Třetí princ je v podzemní zámku Adršpach tou pravou výzvou pro příznivce i zvědavce, kteří stále věří v dobro a proti zlu bojují všemi prostředky. Hra je koncipována jako úniková a je určena pro 4-6 osob s časovým limitem jedné hodiny. Objednat se lze na www.escapeadrspach.cz nebo telefonicky na 491 423 979. Otevřeno je út-ne od 10-17 hodin.

Přijďte si užít svou roli prince a vyplnit své touhy srdce po záchraně krásné princezny.

Kontakty

Dolní Adršpach 75, 549 57 Adršpach
zobrazit na mapě
Úvod