Známe výherce cestovatelské hry Toulavý baťoh

10. 10. 2017

• Známe výherce cestovatelské hry Toulavý baťoh

Celou letní sezonu se mohli návštěvníci regionu již počtvrté zúčastnit cestovatelské hry Toulavého baťohu a získat tak jednu z 10 atraktivních cen. A o co se tedy letos soutěžilo a kdo si výhry odnesl?

Hlavní cenou byl víkend na broumovské farmě Wenet pro dvě osoby, kterou získala soutěžící Iva Radoňová. Druhá a třetí cena, kterou si domů odnesli Simon Roško a Lukáš Kotronias, zahrnovala víkendový pobyt ve všesportovním areálu v Havlovicích pro celou rodinu včetně permanentky. Čtvrtou cenu v podobě pobytu se zdravou snídani z lokálních surovin v penzionu Bor si s celou rodinou užije Adam Roško. Díky páté ceně se Vojtěch Kettner s rodinou svezou na koních v areálu Green Walley Stárkov. Zbylých pět cen, které zahrnovaly permanentky do již zmíněného všesportovního areálu v Havlovicích, udělaly radost Lence Kovaříkové, Ludmile Holé, Kristýně Kyselové, Nikole Křivkové a Jitce Kočí.

„Do soutěže se mohl zapojit každý, kdo si v jakémkoliv informačním centru vyzvednul ilustrovanou mapu, sesbíral při své cestě po Kladském pomezí 5 samolepek a nechal se zaregistrovat do slosování. Samolepky se mohly sbírat až do 26. září. Výherci pak byli vylosováni 2. října,“: shrnula průběh soutěže Lenka Lembejová z destinační společnosti Branka, o.p.s., která soutěž pro návštěvníky regionu pořádala. „Letos bylo celkem slosováno 231 soutěžících, což je 20 % nárůst oproti loňskému roku,“ s radostí dodává.

Všem výhercům velice gratulujeme. V příštím roce vypukne již pátý ročník této soutěže opět s dalšími hodnotnými cenami. Tímto bychom chtěli poděkovat všem zúčastněným, a především našim partnerům za ceny darované do soutěže. Sledujte naše stránky www.toulavybatoh.cz, kam budeme průběžně vkládat aktuality.